Początki rozszerzania diety mojego malucha przypadły na środek zimy. To, co będzie rosło na krzaczku za kilka miesięcy póki co mamy w zamrażarce i skwapliwie wykorzystujemy 🙂

 

Składniki:

  • garść malin (ze względu na środek zimy wykorzystałam mrożone zapasy z lata)
  • 3 łyżki kaszy manny
  • 150ml wody

 

Przygotowanie:

  1. Zagotuj wodę, wrzuć maliny oraz kaszę.
  2. Gotuj ok. 3 minut, stale mieszając.
  3. Ugotowaną kaszę przelej do miseczki.
  4. Po ostudzeniu pokrój w kostki.

 

Smacznego!

 

 

Jeśli spodobał Ci się ten wpis zapraszam na stronę bloga na Facebooku i zachęcam do polubienia Fanpage’u  . W ten sposób na bieżąco będziesz dostawać informacje o kolejnych ciekawych postach! Znajdziesz mnie również na Instagramie.